INGREDIENTE
*unitatea de masura este o cana de 200mL
o cana gris
o cana faina
o cana fulgi de cocos
o lingura zahar (optional sau in functie de preferinte)
o cana ulei (am folosit de turte de masline dar se poate si de cocos)
o cana lapte vegetal sau de vaca
2 oua
2 lingurite praf de copt bio
unt sau ulei de cocos pentru uns vasul ceramic
MOD DE PREPARARE
Intr-un bol amestecam ingredientele uscate iar peste ele adaugam ingredientele umede si amestecam cu o spatula pana obtinem o compozitie omogena.
Ungem cu unt un vas ceramic de marime medie si turnam compozitia.
Bagam vasul in cuptor, setam 180 grade C si lasam pentru aproximativ 30 de minute sau pana se rumeneste frumos si trece testul cu scobitoarea. Lasam prajitura la racit in vas apoi o putem felia. Este o prajitura care merge si insiropata.
Extraordinar de gustoasa si pufoasa! Pofta mare!