INGREDIENTE

3 cartofi
1 zucchini
200 g ton file (proaspăt sau borcan bio)
O ceapă micuță roșie
Miez de pâine (2 felii)
O lingură de parmezan ras (optional)
Câteva fire de pătrunjel proaspăt tocat
Un strop de ulei de măsline
Puțin piper

MOD DE PREPARARE

Se fierb cartofii, se lasă puțin să se răcească, se curăță de coajă și se zdrobesc.

Dăm pe răzătoarea mare un zucchini și îl scurgem bine de zeamă.

Tonul il gatim la abur daca este proaspat apoi il maruntim cu cutitul.

Tocăm mărunt ceapa și punem toate ingredientele într-un bol.

Pâinea (eu am folosit integrală bio) se sfărâmă și se pune așa în compoziție.

Se amestecă bine compoziția și se formează chifteluțele cu palmele unse cu ulei.

Se așează pe o tavă tapetată cu hârtie și se dau la cuptor pentru 20 minute la 180 grade C mod static și pentru alte 5 minute pe ventilație.

Poftă bună!