INGREDIENTE
250 g spanac proaspat opărit
100g piept de pui
50g brânză de casă
O ceapă verde
2 oua
1 lingura pesmet
50 ml lapte de vaca 3.5% grasime
O linguriță de ulei de măsline
1 grăunte de usturoi pisat
Mirodenii după gust: origano, nucșoară, cimbru, piper.
MOD DE PREPARARE
Pentru inceput fierbem pieptul de pui.
Punem în robotul de bucătărie spanacul pe care l-am opărit 2-3 minute și scurs foarte bine de zeamă, pieptul de pui fiert, laptele și brânza și mixăm până obținem o pastă omogenă.
Turnăm într-un bol și adăugăm și restul de ingrediente.
Compoziția va fi ușor lichidă și vom pune cu o linguriță într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Bagam la cuptorul încălzit in prealabil pentru aproximativ 20 minute la 200 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.
Se lasă 10 minute sa se coacă pe o parte și alte 10 minute pe cealaltă parte.
Pofta mare!