Va invit sa gatim astazi impreuna un pranz nemaipomenit de gustos de coquelet cu cartofi si ciuperci in papiota!

Folosim desigur coquelet-ul de Bretagne de la Edenia pentru gustul sau foarte special si autentic de pui de tara si pentru carnea sa foarte frageda.

INGREDIENTE (2-3 portii)

1 Coquelet de Bretagne de la Edenia
4-5 cartofi
300g ciuperci
ulei de masline
boia dulce
ierburi de Provence

MOD DE PREPARARE

Puiul decongelat in prealabil la frigider il ungem cu ulei de masline si presaram boia si ierburi de Provence.

Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Curatam si ciupercile si le taiem in 2 daca sunt mari.

Punem cartofii si ciupercile intr-un bol si stropim totul cu ulei de masline apoi presaram condimente. Amestecam bine cu mana astfel incat sa fie bine totul acoperit de ulei si condimente.

Pregatim o tava cu hartie de copt. In mijlocul hartiei de copt punem puiul iar de jur imprejur cartofii si ciupercile. Deasupra punem alta hartie de copt si sigilam marginile de prima hartie de copt.

Bagam tava in cuptorul preincalzit la 190 grade C pentru o ora.

Un pranz nemaipomenit de gustos! Pofta mare!

Coquelet de Bretagne este o specialitate frantuzeasca cu traditie, un puisor de ferma crescut in Bretagne cu o alimentatie 100% vegetala.
Fiind hranit cu porumb, are o culoare usor galbuie.
In cel mult 28-30 de zile atinge in mod natural varsta si greutatea perfecta pentru carnea fina si extrem de frageda.

Va invit sa descoperiti puii de la Edenia si sa ii folositi cu incredere in preparatele Flaveur!