INGREDIENTE

3 banane
2 oua
O lingura zahar (optional)
100mL ulei (am folosit din turte de masline, dar se poate pune si ulei de cocos)
250g faina alba de grau
2 lingurite praf de copt bio
150g fructe de padure (am folosit congelate)

MOD DE PREPARARE

Intr-un bol mixam 2 banane pasate cu furculita impreuna cu ouale, zaharul, uleiul. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si mai mixam putin cat sa se incorporeze.

Adaugam in compozitie si fructele de padure direct congelate si amestecam cu o spatula.

Punem compozitia intr-o forma de chec din silicon sau tapetata cu hartie de copt daca este din alt material.

Deasupra punem a treia banana taiata pe lung.

Coacem in cuptorul preincalzit la 175 grade C cadura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 45 de minute sau pana se rumeneste bine si trece testul cu scobitoarea.

Lasam checul sa se raceasca in forma apoi il putem felia.

Pofta mare! Astept feedback 😊!