INGREDIENTE
3 oua
100g faina alba de grau
200g branza de vaci (sau ricotta)
150mL lapte
12 rosii cherry taiate in jumatate
1 ceapa rosie mica
2 catei usturoi
1 legatura leurda
Piper (optional)
MOD DE PREPARARE
Tocam marunt ceapa si usturoiul. La fel si leurda.
Intr-un bol amestecam cu un tel ouale cu branza, laptele, faina, piperul.
Adaugam in compozitie rosiile, ceapa, usturoiul, leurda si amestecam cu o spatula.
Punem compozitia intr-o forma rotunda din silicon sau unsa cu unt daca este ceramica.
Bagam forma in cuptor, setam 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru aproximativ 35 de minute sau pana se rumeneste bine.
O cina delicioasa! Pofta mare!
Un succes total!!
Oare se poate controla?
cred ca se poate si congela si o decongelati direct in cuptor
Buna ziua! In interior ramane umeda budinca?
singur ca da, nu este un pandispan