INGREDIENTE

150g ricotta sau branza de vaci / branza de casa
200g faina alba de grau
2 oua
220g lapte
Sucul de la 2 lamai potrivite
3 linguri seminte la alege (eu am pus mix dovleac, floarea soarelui, in, susan)
O lingura zahar (optional sau in functie de preferinte)
2 lingurite praf de copt bio

MOD DE PREPARARE

Intr-un bol amestecam cu un tel: ouale, laptele, branza, sucul de lamaie.

In alb bol amestecam faina, semintele, praful de copt, zaharul apoi varsam primul bol in acest bol amestecand cu un tel pana se omogenizeaza.

Pregatim o tigaie antiaderenta pe care o ungem cu putin ulei. Punem cate doua-trei linguri din compozitie per pancake si coacem la foc mic pe ambele parti pana se rumenesc.

Intoarcem clatita in momentul in care vedem ca se formeaza gaurele. Eu am pus compozitie in tigaie apoi am mai presaram si cateva seminte inainte sa o intorc.

Ies delicioase si pufoase. Pofta mare!