INGREDIENTE
1 pahar de iaurt natur de 140g (pastram paharul ca unitate de masura pentru restul ingredientelor)
1 pahar lapte
2 pahare malai (am folosit un malai cu timp de preparare de 3 min)
2 pahare faina alba de grau
3 oua
1 pahar ulei de masline
2 lingurite praf de copt bio
250g mozzarella fresca
MOD DE PREPARARE
Intr-un bol amestecam cu un tel ingredientele umede, apoi le integram si pe cele uscate putin cate putin, amestecand bine cu telul.
La sfarsit adaugam in compozitie si bucatelele de mozzarela.
Lasam compozitia in repaus pentru 30 de minute sa se umfle malaiul.
Pregatim o forma in care punem hartie de copt. Am folosit un vas yena cu dimensiunile 30x20cm.
Punem compozitia in forma si ne asiguram ca bucatelele de branza sunt repartizate uniform.
Bagam la cuptor, setam 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru aproximativ 50 de minute sau pana se rumeneste frumos.
Lasam putin sa se raceasca si o putem taia. Merge de minune cu iaurt sau smantana.
Delicioasa! Pofta mare!