Pentru micul dejun de mâine vă propun un piure de prune cu măr copt și nuci!
Este un piure incredibil de gustos, astfel că vă invit cu drag să începeți deja pregătirea pentru mâine dimineață!
Este o rețetă nouă, savuroasă și sănătoasă, pe care am pregătit-o împreună cu Canpol Babies și care va fi de asemenea bine primită de cei mici!
Piureul delicios poate fi servit de cei mici în bolul din melamină cu ventuză, pentru că este antiderapant și are imprimeuri colorate care face ca masa să fie mai atractivă!
Cana de antrenament este o soluție foarte bună pentru servitul apiței pentru că are mânere detașabile. Este perfectă pentru a învăța pe cel mic să bea independent, dar, prin îndepărtarea mânerelor, poate fi folosită și de copiii mai mari.
Și desigur cu baveta din silicon, prevăzută cu buzunar care colectează resturile de mâncare, masa este una și curată, nu doar foarte gustoasă!
Toate puse la dispoziție de partenerul nostru Canpol Babies!

INGREDIENTE (o porție generoasă)
6 prune mici
1 măr mare (240g)
1 lingură nuci măcinate
1 linguriță semințe de chia
Un praf scorțisoară Ceylon
1 linguriță carob

MOD DE PREPARARE
Semințele de chia le punem la înmuiat în 10 lingurițe de apă pentru minimum 2 ore. Le putem lăsa la înmuiat și de cu seară dar la frigider.
Punem mărul întreg într-un vas și îl băgăm la cuptor pentru 30 de minute. După ce e gata, îl lăsăm la răcit și îndepărtăm coaja și mijlocul și punem pulpa într-un recipient.

Prunele le tăiem în două, scoatem sâmburii și le gătim la abur pentru 10 minute. După cele 10 minute, îndepărtăm coaja și le punem peste măr.
În recipientul cu mărul și prunele, punem și restul ingredientelor și pasăm cu blenderul vertical până obtinem un piure.

A ieșit absolut delicios acest piure și sunt sigură că va avea succes la cei mici!
Dacă vă rămâne piure îl puteți păstra la frigider într-un recipient închis ermetic, iar a doua zi îl scoateți cu o oră înaintea mesei și îl lăsați la temperatura camerei să se mai încălzească.
Poftă mare!

Canpol este liderul accesoriilor pentru bebeluși pe piața din Polonia și unul dintre cei mai mari și mai avansați producători de accesorii pentru bebeluși din Europa.
De 30 de ani, Canpol răspunde nevoilor celor mai tineri părinți din peste 50 de țări, oferind o gamă completă de produse pentru mamă și copil: sarcină, alăptare, îngrijirea și hrănirea bebelușului, joacă și siguranță.
Echipa Canpol de designeri, alături de medici pediatri și specialiști, creează colecții moderne cu produse inovatoare și sigure, lucrând constant pentru a îmbunătăți produsele și a introduce noutăți care să ajute la dezvoltarea corespunzătoare a copiilor.
Produsele Canpol sunt prezente pe organiclife.ro, Bebetei.ro, hiperfarmaciile Dr. Max, Kaufland, Nichiduta.ro, Pilulka.ro si Yuga.ro.

Bol melamină cu ventuză
Bolul cu imprimeuri colorate face fiecare masă mai atractivă pentru cel mic.
Bolul este obținut din melamină de înaltă calitate și este prevăzut cu fund antiderapant,
Se poate spăla în mașina de spălat vase.
Bolul are o capacitate de 270 ml și este disponibil în mai multe modele.

Set linguri melaminate
Setul este fabricat din melamină, un material rezistent la zgârieturi.
Lingurile au forme rotunjite, datorită cărora nu irită gingiile delicate ale copilului.
Au imprimeuri colorate care vor constitui o atracție suplimentară pentru copil în timpul mesei. Setul este format din două linguri: mică și mare. Destinat copiilor peste 9 luni!

Cană antrenament
Cana de antrenament este perfectă pentru a învăța pe cei mici să bea în mod independent.
Cana este echipată cu mânere confortabile care ajută copilul să o țină.
Gâtul său larg facilitează spălarea și turnarea lichidelor, iar duza moale din silicon nu irită gingiile delicate ale bebelușului.
Îndepărtând mânerele, poate fi o cană de apă pentru copiii mai mari.
Capacul strâns protejează duza împotriva murdăriei.
Cana are o capacitate de 240 ml și este potrivită pentru copii cu vârsta peste 6 luni.

Bavetă din silicon cu buzunar
Când copiii mănâncă, hainele lor rămân rareori curate. Bavețica pentru copii vă ajută să mențineți copilul curat și confortabil la masă, iar hăinuțele sale departe de mașina de spălat. Prinderea este una reglabilă cu un buzunar mare, care captează resturile de alimente.
Materialul bavetei este unul delicat cu pielea copilului și ușor de păstrat curat.
Design elegant, disponibilă în mai multe culori.

Vă invit cu drag să descoperiți întregul univers minunat de produse Canpol Babies și să le folosiți cu încredere!