Prajitura cu branza de vaci si zmeura pe care v-o propun astazi este una absolut delicioasa, perfecta atat pentru gustare cat si pentru micul dejun!
Am folosit zmeura de la Edenia si va recomand cu drag sa o incercati si voi!
Zmeura este una dintre cele mai delicoase fructe de padure ce aduce beneficii atat pentru sanatate, cat si pentru frumusete. Este o sursa de vitamina C, magneziu, cupru sau calciu si are proprietati antimicrobiene si anticancerigene,
Zmeura Edenia este 100% proaspata si provine din soiurile cele mai bune, de asemenea este curatata, spalata, sortata si congelata rapid.
INGREDIENTE
500g branza de vaci
4 oua
2 linguri zahar (sau in functie de preferinte)
400mL lapte
3 linguri cu varf faina de cocos
250g zmeura de la Edenia
Unt pentru uns vasul
MOD DE PREPARARE
Lasam zmeura sa se decongeleze intr-o strecuratoare la temperatura camerei pentru minimum 2 ore.
Batem cu un tel ouale cu zaharul pana se topeste zaharul. Adaugam laptele, branza si faina amestecand tot cu telul pana se omogenizeaza.
Ungem cu unt un vas mai mare de yena sau ceramic si turnam compozitia.
Deasupra punem usor zmeura repartizand-o in mod uniform pe toata suprafata compozitiei.
Bagam vasul in cuptor, setam 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru 45 minute.
In ultimele 5 minute mutam pe functia caldura sus-jos cu ventilatie pentru a se rumeni frumos.
Lasam sa se raceasca in vas apoi o putem taia. Ramane moale si o vom servi cu lingurita.
Pofta mare!
Fructele Edenia provin din soiurile cele mai bune, cu gustul cel mai intens si savuros iar prin congelare rapida, individuala, fruct cu fruct, isi pastreaza intacte vitaminele si nutrientii iar gustul este desavarsit, de fructe deplin coapte.
Culese la maturitate deplina si congelate imediat dupa recoltare, fructele Edenia pot fi folosite atat congelate cat si decongelate. Sunt ideale atat in preparate dulci, main course sau consumate ca atare, dupa decongelare.
Vegane, fara gluten sau fara zahar adaugat, fructele Edenia iti dau idei pentru orice preparat si doar imaginatia este limita!
Va invit sa folositi cu incredere fructele Edenia in preparatele Flaveur!
Se poate înlocui făina de cocos? Și dacă da, cu ce anume?
nu