Astazi va propun o reteta savuroasa, simpla si rapida, pe gustul intregii famili: one pot pasta cu legume!
Eu am preparat-o cu amestecul in stil mexican de la Edenia pentru ca are o textura usor crocanta si o culoare vie si pentru ca este un cocktail excelent de culori si gusturi.
Amestecul in stil mexican este bogat in vitamine, potasiu, fier si este o sursa bogata de fibre.
Contine morcovi, mazare, fasole verde, porumb dulce, ardei rosu si ardei verde. Nu se decongeleaza inainte de gatire!
INGREDIENTE
240g paste la alegere
350g Amestec in stil mexican de la Edenia
200g smantana (am folosit cu 12% grasime, se poate si mai grasa)
100g cascaval ras (sau mozzarella) – sau branza de casa pentru bebelusii 8luni+
20g unt
750mL apa
MOD DE PREPARARE
Punem apa la fiert iar cand incepe sa fiarba adaugam pastele si legumele direct congelate.
Lasam sa fiarba 10 minute din momentul in care apa da din nou in clocot.
Dupa cele 10 minute, luam de pe foc si adaugam untul si cascavalul si amestecam sa se topeasca untul. Adaugam si smantana amestecam cu o spatula.
Gata! O cina delicioasa!
Pofta mare!
Folosesc amestecurile de legume de la Edenia pentru ca sunt disponibile pe tot parcursul anului si pentru ca sunt 100% natural si fara conservanti. Precum toate legumele congelate de la Edenia!
Toate legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.
Va invit cu drag sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!