Pentru pranzul de astazi avem cod la cuptor cu lamaie si ierburi de Provence, dupa o reteta noua, usoara si sanatoasa!
Codul este un peste de o calitate superioara cu carne alba si densa, bogat in proteine si cu un continut scazut de grasimi.
Am folosit file de cod atlantic de la Edenia pentru ca este un produs 100% natural care nu contine fosfati, aditivi sau alte chimicale. Este un peste de captura, fara oase si fara piele si cu o glazura de 10%.
INGREDIENTE
4 bucati file de cod de la Edenia
O lamaie
Ierburi de provence
Ulei de masline
Piper
MOD DE PREPARARE
Pestele decongelat in prealabil in frigider, il ungem cu ulei de masline si presaram ierburi de Provence si piper.
Punem bucatile intr-un vas pe hartie de copt iar deasupra fiecarei bucati de peste punem feliute de lamaie.
Bagam vasul in cuptor, setam 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru 30 de minute.
Am servit alaturi de un PILAF un pranz delicios!
Pofta mare!
Pestele Edenia este 100% natural, fara fosfati, aditivi sau alte chimicale, fiind filetat si congelat in ziua capturii.
Speciile de peste Edenia sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.
Toate produsele din gama de peste Edenia sunt congelate individual. Fiecare bucata de file de peste este inghetata rapid, la -35 grade, pastrandu-si astfel prospetimea, aspectul si forma.
Stratul de glazura este unul minim (0-10%) pentru a proteja fileurile de peste de arsurile datorate temperaturilor scazute.
Va invit cu drag sa folositi cu incredere pestele Edenia in preparatele Flaveur!