INGREDIENTE

4 oua
½ ardei gras rosu mic
5 linguri rase pesmet
½ lingurita praf de copt bio
1 lingurita patrunjel uscat

MOD DE PREPARARE

Taiem ardeiul cubulete.

Separam galbenusurile de albusuri iar albusurile le batem spuma tare impreuna cu praful de copt.

Galbenusurile le amestecam cu ardeiul tocat.

Punem galbenusile, ardeiul, patrunjel si pesmetul peste albusurile batute spuma si amestecam usor de jos in sus cu o spatula. (nu amestecam ca la maioneza).

Pregatim o tava cu hartie de copt si punem cate 2 linguri pline de compozitie pentru fiecare painica, formand un cerculet cu lingura.

Bagam in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 15 minute, tava pusa pe raftul din mijloc al cuptorului, caldura sus si jos fara ventilatie.

Au iesit 8 painici foarte pufoase!

Pofta buna!