Astazi va propun sa gatim o reteta noua de biscuiti cu cartofi dulci si unt, foarte gustosi!
Ii putem prepara usor si rapid cu piureul de cartofi dulci de la Edenia, cu care va recomand sa incercati reteta! Biscuitii ies usor moi, nu crocanti!
Pasati si congelati in forma de peleti, cartofii dulci fierti sunt de fapt usor de folosit in orice reteta in doar cateva minute si nici nu se decongeleaza inainte de preparare!

INGREDIENTE
200g piure de cartofi dulci de la Edenia
180g faina alba de grau
1 lingurita praf de copt bio
50g unt pe care il topim (am folosit cu 65% grasime)
1 galbenus pentru uns
Mix de seminte

MOD DE PREPARARE
Punem peletii de piure intr-o craticioara la foc mic si amestecam pana se decongeleaza.
Lasam putin la racit apoi adaugam untul topit si faina si framantam pana obtinem un aluat omogen si nelipicios. Daca mai este nevoie se mai poate adauga.

Intindem aluatul pe blatul de lucru in foaie groasa de 1 cm.
Decupam biscuiti cu formele dorite si ii punem in tava pe hartie de copt. Ungem biscuitii cu galbenus si presaram seminte.
Coacem in cuptorul preincalzit la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 20-25 minute.
Ii putem pastra la temperatura camerei intr-o cutie pentru max 3 zile.
Pofta mare!

Piureurile Edenia contin 100% legume naturale, sortate, curatate, spalate, prefierte, pasate si congelate in forma de peleti. Nu sunt modificate genetic!
Sunt ideale pentru ca se pregatesc cu usurinta si fara pierderi si rezultatul poate fi un piure rapid (fara adaos de apa) sau o supa crema (cu adaos de apa).
Piureurile de legume sunt disponibile in 4 sortimente (mazare, telina, morcovi si cartof dulce) si se gasesc deja in supermarket-urile fizice si online.
Legumele sunt pasate si congelate in forma de peleti imediat dupa recoltare, pastrand astfel intacte vitaminele si substantele nutritive.
Peletii Edenia se pot folosi usor in orice reteta, se gatesc rapid si sunt disponibili tot anul!
Va invit sa folositi cu incredere piureurile de legume Edenia in preparatele Flaveur!