INGREDIENTE
4 banane mari si coapte
600g iaurt grecesc (cu 10% grăsime)
2 ouă
240g albus
40g fulgi de cocos
2 linguri de zahar sau sirop de artar

MOD DE PREPARARE
Punem toate ingredientele în bolul unui mărunțitor electric sau în cana unui blender. Se poate folosi si blenderul vertical. Mixăm pănă obtinem o compoziție fină.
Punem hârtie de copt într-o formă de tort și turnăm compoziția. Coacem în cuptorul preîncălzit la 180 grade C căldură sus-jos fără ventilație pentru aproximativ 50-55 minute. Lăsăm să se răcească in formă apoi o băgăm puțin la frigider.

Iese o prajitură absolut delicioasă și foarte fresh! Este moale și se servește cu lingurița. Dacă doriți o prăjitură mai mică atunci înjumătățiți ingredientele pentru că iese o prăjitură destul de mare. Se poate servi cu fructe proaspete. Prăjitura o păstrăm la frigider și o consumăm în maximum 3 zile.
Poftă mare!