Va invit sa gatim impreuna o supa crema delicioasa de fasole galbena cu smantana, simplu si rapid de preparat!
Am folosit desigur fasole galbena intreaga de la Edenia, pentru ca se gateste foarte rapid si fara pierderi si pentru ca nu are conservanti si aditivi.
Fasolea galbena de la Edenia, prin culoarea ei deosebita, se remarca foarte bine in orice preparat in care este folosita.
Textura frageda si aroma deosebita care caracterizeaza acest sortiment o face sa fie printre ingredientele favorite ale retetelor de pretutindeni!
INGREDIENTE (2-3 portii)
250g fasole galbena intreaga de la Edenia
1 pastarnac mediu
1 cartof mediu
2 catei usturoi
½ ceapa
1L apa
200g smantana (am folosit cu 12% grasime dar se poate si mai grasa)
Patrunjel verde
Un praf de curcuma
MOD DE PREPARARE
Curatam pastarnacul, cartoful si ceapa si le taiem cubulete si le punem la fiert intr-un litru de apa impreuna cu usturoiul.
Lasam sa fiarba 30 de minute apoi adaugam fasolea galbena direct congelata si curcuma.
Lasam din nou sa fiarba 10 minute din momentul in care apa da din nou in clocot.
Pasam totul cu blenderul vertical. Lasam supa sa se raceasca 10 minute apoi adaugam si smantana si amestecam.
Servim cu patrunjel verde.
Pofta mare!
Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.
Va invit cu incredere sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!