Am pregatit astazi o reteta noua si savuroasa de chec cu spanac si cascaval, simplu de preparat pentru un succes garantat!
Va recomand sa gatit checul cu spanac frunze portii de la Edenia, pentru ca este 100% natural si fara conservanti.
Frunzele fragede ale spanacului congelat Edenia isi pastreaza savoarea intensa caracteristica si sunt bogate in nutrienti esentiali pentru o dieta echilibrata.
Pentru un gatit rapid vi-l recomand cu mare drag sa il folositi in retetele Flaveur!
INGREDIENTE
350g spanac frunze de la Edenia
200g faina alba de grau
1 lingurita praf de copt bio
3 oua
100g unt pe care il topim (am folosit cu 65% grasime)
100mL lapte de vaca 3,5% grasime
125g cascaval ras
MOD DE PREPARARE
Punem spanacul direct congelat intr-o craticioara, il acoperim cu apa si punem pe foc.
In momentul in care este decongelat, il transferam intr-o strecuratoare sita si il presam pana iese apa din el.
Intr-un bol mixam ouale cu laptele si untul topit, apoi adaugam faina si praful de copt si omogenizam.
Lasam mixerul si amestecam in compozitie cu o spatula si spanacul cu cascavalul.
Punem compozitia in forma de chec si coacem in cuptorul preincalzit la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 50 de minute sau pana se rumeneste bine.
Checul il vom pastra la frigider si il vom consuma in maximum 3 zile.
Este delicios!
Pofta mare!
Spanacul congelat de la Edenia are in primul rand avantajul de a fi disponibil pe tot parcursul anului. De asemenea nu necesita decongelare inainte de gatire!
Toate legumele Edenia sunt la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.
Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!