Va propun sa gatim impreuna pentru cina o budinca savuroasa de legume cu cascaval, usor si rapid de preparat!
Va recomand cu drag sa pregatiti budinca cu amestecul in stil mexican de la Edenia, pentru ca are o textura usor crocanta si o culoare vie si pentru ca este un cocktail excelent de culori si gusturi.
Amestecul in stil mexican este bogat in vitamine, potasiu, fier si este o sursa bogata de fibre. Contine morcovi, mazare, fasole verde, porumb dulce, ardei rosu si ardei verde. Si nu se decongeleaza inainte de gatire!

INGREDIENTE (2-3 portii)
230g Amestec in stil mexican de la Edenia
2 oua
65g faina alba de grau
125mL lapte de vaca 3.5% grasime
40mL ulei de masline
100g cascaval ras
1 lingurita oregano uscat
Un praf piper (optional)

MOD DE PREPARARE
Batem ouale cu uleiul, laptele, faina si condimentele.
Pregatim un vas ceramic sau yena de marime medie pe care il ungem cu ulei de masline. Am folosit un vas yena 20x17cm.
Punem legumele direct congelate in vas.

Deasupra legumelor turnam compozitia cu oua.
Bagam vasul in cuptor la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 30 de minute.
Dupa cele 30 de minute, presaram deasupra cascavalul ras si mai bagam inapoi in cuptor pentru 10 minute.
Gata o budinca super gustoasa care merge perfect la cina!
Se pastreaza la frigider si se consuma in 3 zile. Poate fi reincalzita la cuptor.
Pofta mare!

Folosesc amestecurile de legume de la Edenia pentru ca sunt disponibile pe tot parcursul anului si pentru ca sunt 100% natural si fara conservanti. Precum toate legumele congelate de la Edenia!
Toate legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.
Va invit cu drag sa folositi amestecurile de legume Edenia in preparatele Flaveur!