INGREDIENTE
1 banană mai mare
5-6 căpșuni mari
200g făină albă de grâu tip 000
2 lingurițe praf de copt bio
180mL lapte de vaca 3.5% grăsime sau lapte vegetal
3 ouă
O lingură zahăr (opțional sau în funcție de preferințe)

MOD DE PREPARARE
Mixăm zahărul cu ouăle până obținem o compoziție cremoasă. Adăugăm banana pasată, laptele, faina, praful de copt și mixam până se omogenizează, nu insistăm foarte mult.
Punem compoziția într-o forma de silicon, ceramică sau yena. Am folosit o formă din silicon de 20x20cm, dar recomand mai mică puțin pentru ca nu mi-a ieșit prăjitura prea înaltă.

Deasupra compoziției punem felii de căpșuni astfel încât să acoperim întreaga suprafață.
Băgăm în cuptorul preîncălzit la 190 grade C căldura sus-jos fără ventilație și lăsăm pentru aprox 30 de minute sau până trece testul cu scobitoarea.
Nemaipomenit de gustoasă! Poftă mare!
*o putem păstra la temperatura camerei într-o cutie sau la frigider și o vom consuma în max 3 zile.