Am pregatit pentru astazi briose cu ananas si fulgi de cocos, dupa o reteta noua si usor de preparat!
Va recomand sa folositi desigur ananas bucati de la Edenia si briosele vor iesi super pufoase si gustoase!
Bucatile de ananas Edenia sunt taiate in cubulete de dimensiuni perfecte, gata pentru a fi folosite. Sunt 100% prospete, provin din soiurile cele mai bune de ananas, de asemenea sunt curatate, spalate, sortate si congelate rapid.

INGREDIENTE (8 briose)
1 ou
O lingura zahar
100g unt cu 65% grasime pe care il topim (sau ulei de cocos)
120mL lapte de vaca 3.5% grasime (sau lapte vegetal)
150g faina alba de grau tip 000
2 lingurite praf de copt bio
40g fulgi de cocos
150g ananas bucati de la Edenia

MOD DE PREPARARE
Mixam oul cu zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa si adaugam apoi pe rand untul topit, laptele, praful de copt, faina, fulgii de cocos, mixand dupa fiecare pana se integreaza.
Ananasul decongelat in prealabil il taiem cubulete ca la salata boeuf apoil il amestecam in compozitie.

Umplem forme de briose si coacem in cuptorul preincalzit la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 35 minute sau pana trec testul cu scobitoarea.
Pofta mare!

Fructele Edenia provin din soiurile cele mai bune, cu gustul cel mai intens si savuros iar prin congelare rapida, individuala, fruct cu fruct, isi pastreaza intacte vitaminele si nutrientii iar gustul este desavarsit, de fructe deplin coapte.
Culese la maturitate deplina si congelate imediat dupa recoltare, fructele Edenia pot fi folosite atat congelate cat si decongelate. Sunt ideale atat in preparate dulci, main course sau consumate ca atare, dupa decongelare.
Vegane, fara gluten sau fara zahar adaugat, fructele Edenia iti dau idei pentru orice preparat si doar imaginatia este limita!
Va invit sa folositi cu incredere fructele Edenia in preparatele Flaveur!