Incredibil, dar se poate sa facem un pandispan fara praf de copt si zahar, numai bun pentru copiii nostri!

INGREDIENTE
3 oua (de tara am avut eu)
3 linguri ulei de masline
5 linguri de faina alba de grau
6 felii de piersica (am avut congelata, se poate si proaspata)
o lingura sirop de artar (optional)

MOD DE PREPARARE

Se separa ouale si se bat albusurile spuma tare.

Se adauga pe rand galbenusurile, uleiul, siropul si faina in ploaie, apoi se integreaza usor si albusurile spuma, amestecand de jos in sus cu o spatula.

Se unge un vas de yena cu unt sau ulei de cocos si se aseaza aluatul.

Se da la cuptor la 160 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 5 minute.

In acest timp am curatat piersica de coaja si am taiat-o bucati mici.

Dupa 5 minute se scoate pandispanul si se aseaza fructele deasupra.

Se mai da la cuptor tot la 160 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 20 minute sau pana cand trece testul scobitorii.

Pofta buna!

Alte precizari
Eu folosesc mixerul si cand pun faina, dar pe viteza mica si precizez ca e model foarte vechi- primit zestre :)) si cred ca nu are putere mare.