Va propun pentru diseara sa pregatim pentru cei mici o reteta noua si savuroasa de paste cu sos cremos de morcovi baby.
Folosim desigur morcovii baby de la Edenia pentru ca se gatesc foarte rapid si fara pierderi si pentru ca nu au conservanti si aditivi.
Morcovii baby congelati Edenia isi pastreaza culoarea intensa, portocalie, si gustul dulce, deosebit. Mici, dar plini de savoare, morcovii sunt si o sursa importanta de vitamina A si beta­caroten. Nu se decongeleaza inainte de gatire!

INGREDIENTE (2-3 portii)
100g paste la alegere (am folosit macaroni)
200g morcovi baby de la Edenia
20g unt (am folosit cu 65% grasime)
20g faina alba de grau
200mL lapte de vaca 3.5% grasime
50g cascaval ras (sau mozzarella fresca pentru bebelusii mai mici de 1 an)
Un praf de nucsoara

MOD DE PREPARARE
Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.
Morcovii baby ii fierbem timp de 8 minute apoi ii scurgem si ii pasam cu blenderul vertical.
Intr-o craticioara antiaderenta, la foc mic, punem untul sa se topeasca, apoi adaugam faina toata si amestecam energic cu un tel pana obtinem o coca.
Incepem si adaugam laptele putin cate putin amestecand incontinuu sa nu se formeze cocoloase.
Dupa ce am terminat de adaugat laptele mai lasam pe foc pentru aproximativ 2 minute amestecand incontinuu.
Oprim focul si adaugam piureul de morcovi baby, cascavalul ras si nucsoara si amestecam.
Adaugam in sos si pastele si gata o super cina delicioasa pentru cei mici!
Se pot pastra la frigider si le putem reincalzi in cuptor. Le consumam in max 2-3 zile.
Pofta mare!

Toate legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.
Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!