Vă invit începând de astăzi în universul minunat Apisrom și să pregătim împreună preparate noi delicioase și sănătoase cu miere de calitate certificată.
Mierea are nenumărate beneficii pentru organismul nostru, fiind unul dintre cele mai apreciate produse naturale, utilizate de omenire încă din cele mai vechi timpuri.
Mierea nu este doar un simplu îndulcitor natural, ci și un remediu cu numeroase proprietăți benefice pentru organism. De la sprijinirea vindecării rănilor și ameliorarea tusei, până la îmbunătățirea sănătățîi digestive și cognitive, mierea poate juca un rol important în menținerea sănătății noastre generale.
Vă propun să gătim astăzi împreună o rețetă foarte simplă, ușor și rapid de preparat, de fulgi de ovăz cu fructe și miere, cu care cu siguranță îi vom încântă pe cei mici!
Vă recomand cu drag să folosiți mierea de salcâm BIO de la Apisrom, pentru beneficiile sale extraordinare și datorită gustului delicat, cu tentă florală. Această miere este obținută în mod ecologic, respectând cele mai stricte standarde de calitate și sustenabilitate.
Apisrom este prezentă pe piață cu un portofoliu complex de produse având că destinație piața europeană precum și piața românească de HoReCa și Retail.
Investind în fiecare an în tehnologie modernă și implementând sisteme de management al calității de siguranță alimentara, Apisrom deține în prezent certificare din partea organismelor internaționale de profil.

INGREDIENTE (o porție)
250g lapte de vacă 3,5% grăsime sau lapte vegetal / apă
50g fulgi de ovăz
1 linguriță migdale măcinate (sau nuci)
1 kaki bine copt
1 kiwi (am folosit gold)
1 linguriță miere de salcâm BIO de la Apisrom

MOD DE PREPARARE
Punem laptele într-o crăticioară la foc mic și, când începe să fiarbă, adăugăm fulgii de ovăz.
Lăsăm să fiarbă timp de aproximativ 4-5 minute, amestecând continuu până devine cremos.
Oprim focul și adăugăm fructele tăiate cubulețe și migdalele macinate.
Punem terciul într-un castronel, iar deasupra adăugăm mierea.
Un mic dejun absolut delicios și sănătos pentru cei mici, de ce nu, chiar și pentru cei mari.
Poftă bună!

Apisrom a pornit la drum încă din 2005 cu obiect de activitate achiziția și procesarea de miere și ceară.
În continuă dezvoltare, fabrica actuală Apisrom are o suprafață construită de peste 2000 mp, ce include o hala de procesare, echipată cu cele mai moderne instalații pentru ambalarea mierii.
Apisrom are o relație de parteneriat cu apicultorii care oferă mierea de cea mai buna calitate, care, procesată și ambalată la Apisrom, ajunge la consumatorii din țară și străinătate.
Valorile Apisrom sunt performanța, calitatea, inovația și respectul pentru consumatori și partenerii de afaceri.

Apisrom ne pune la dispoziție o gamă foarte variată de miere de albine, cu o îmbunatățire pemanentă a portofoliului cu produse noi.
Mierea preluată de la apicultori este verificată atât organoleptic, cât și prin analize de laborator. Sunt luate în vedere aspectul, consistența, culoarea, mirosul și gustul. Din punct de vedere fizico-chimic, se stabilesc umiditatea, aciditatea, conținutul de zaharuri, HMF, precum și prezenta reziduurilor de antibiotice.
De asemenea, prin analiza microscopica a polenului, Apisrom are posibilitatea de a determina cu exactitate sortimentul floral din care provine acea miere. În plus, pe tot parcursul fluxului tehnologic, sunt prelevate mostre de miere pentru analize, atât de la loturile formate cât și de la produsele finite.

Mierea de salcâm este este una dintre cele mai cunoscute sortimente de miere.
Mierea de salcâm are o multitudine de beneficii naturale pentru organism, datorită proprietăților sale desoebite și nutrienților conținuți.
Mierea de salcâm, datorită conținutului ridicat de fructoză, rămâne lichidă pentru perioade îndelungate (12 – 18 luni de la recoltare), fără să cristalizeze, păstrându-și astfel calitățile nutritive și gustul delicat.
Mierea de salcâm BIO conține vitaminele B1, B2, B6, B12, minerale și enzime esențiale pentru menținerea unei vieți sănătoase.
Mierea de salcâm este un tonic excelent recomandat pentru persoanele cu imunitate scăzută sau în perioade de convalescență.
Datorită pH-ului său slab acid, mierea de salcâm poate fi eficientă în tratarea afecțiunilor digestive precum gastritele și ulcerele.
Mierea de salcâm BIO nu conține antibiotice, întrucât procesul de producție nu permite utilizarea antibioticelor în tratarea familiilor de albine, asigurând astfel o miere pură și naturală.
De asemenea, mierea de salcâm BIO este produsă în stupine amplasate în zone ecologice, fără expunere la factori poluanți industriali sau culturi tratate cu pesticide.