INGREDIENTE
50 g fulgi ovaz
40 g nuci
40 g alune de padure sau migdale/nuci
2 banane
2 linguri fulgi de cocos
1 lingura sirop de artar (optional)
1/2 lingurita scortisoara
1/2 lingurita ghimbir ras (optional)
1 lingura mix seminte( in, dovleac, susan)
1 morcov mare
1 lingura ulei de masline
Unt cat o nuca sau ulei de cocos
MOD DE PREPARARE
Se maruntesc in robot semintele, fulgii, alunele si nucile.
Se paseaza cu o furculita bananele.
Se rade morcovul pe razatoarea mica.
Se amesteca apoi toate ingradientele. Compozitia este lipicioasa. Se lasa 15 minute sa se odihneasca.
Tapetam cu hartie de copt o tava, ne umezim mainile in apa si modelam biscuitii.
La final facem modelele de pe ei cu ajutorul unei furculite.
Dam biscuitii la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, pentru aproximativ 25 de minute sau pana se rumenesc usor.
Pofta buna!
Absolut minunati biscuitii. I-am devorat
Din pacate nu am alune de padure. Oare se schimba textura compozitiei fara ei? Sa pun niste migdale ar merge?
merg si cu migdale in loc de alune 😀