INGREDIENTE

50 g fulgi ovaz
40 g nuci
40 g alune de padure sau migdale/nuci
2 banane
2 linguri fulgi de cocos
1 lingura sirop de artar (optional)
1/2 lingurita scortisoara
1/2 lingurita ghimbir ras (optional)
1 lingura mix seminte( in, dovleac, susan)
1 morcov mare
1 lingura ulei de masline
Unt cat o nuca sau ulei de cocos

MOD DE PREPARARE

Se maruntesc in robot semintele, fulgii, alunele si nucile.

Se paseaza cu o furculita bananele.

Se rade morcovul pe razatoarea mica.

Se amesteca apoi toate ingradientele. Compozitia este lipicioasa. Se lasa 15 minute sa se odihneasca.

Tapetam cu hartie de copt o tava, ne umezim mainile in apa si modelam biscuitii.

La final facem modelele de pe ei cu ajutorul unei furculite.

Dam biscuitii la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, pentru aproximativ 25 de minute sau pana se rumenesc usor.

Pofta buna!