INGREDIENTE (10 biscuiti)

1 ou
50g unt pe care il topim (am folosit cu 65% grasime) – se poate inlocui si cu unt de cocos in caz de aplv
1 lingura zahar sau sirop de artar
90g faina alba de grau tip 000
1 lingurita praf de copt bio
35g fulgi de ovaz (am folosit fulgi de ovaz mici)
1 banana – 137g

MOD DE PREPARARE

Amestecam cu un tel oul, untul si zaharul pentru 2 minute, apoi adaugam faina si omogenizam.

Lasam telul deoparte si luam o spatula cu care amestecam fulgii de ovaz in compozitie, apoi adaugam si banana taiata cubulete mici.

Punem cu lingura compozitie in tava pe hartie de copt, am pus cam o lingura per biscuite.

Bagam tava in cuptorul preincalzit la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana se rumenesc frumos, a durat la mine exact 18 minute.

Ies super gustos si moi, Ovi a fost foarte incantat de ei. Pofta mare!