INGREDIENTE (10 biscuiti)
1 ou
50g unt pe care il topim (am folosit cu 65% grasime) – se poate inlocui si cu unt de cocos in caz de aplv
1 lingura zahar sau sirop de artar
90g faina alba de grau tip 000
1 lingurita praf de copt bio
35g fulgi de ovaz (am folosit fulgi de ovaz mici)
1 banana – 137g
MOD DE PREPARARE
Amestecam cu un tel oul, untul si zaharul pentru 2 minute, apoi adaugam faina si omogenizam.
Lasam telul deoparte si luam o spatula cu care amestecam fulgii de ovaz in compozitie, apoi adaugam si banana taiata cubulete mici.
Punem cu lingura compozitie in tava pe hartie de copt, am pus cam o lingura per biscuite.
Bagam tava in cuptorul preincalzit la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana se rumenesc frumos, a durat la mine exact 18 minute.
Ies super gustos si moi, Ovi a fost foarte incantat de ei. Pofta mare!
Buna seara! Gramajul la banana este cu coaja sau fara? Multumesc
cu coaja
Praful de copt se amesteca odata cu fulgii de ovaz si banana? Sau nu contează?
nu conteaza