INGREDIENTE

200 g branza de capra nesarata
100 g unt topit cu 65% grasime
10 lingurite iaurt grecesc
5 lingurite suc de portocala
350 g faina alba de grau tip 000
1 ou
1 lingurita praf de copt bio

MOD DE PREPARARE

Am topit untul si l-am lasat la racit. Am zdrobit cu furculita branza de capra (este foarte untoasa si nu mergea data pe razatoare) si am adaugat celelalte ingrediente: oul, iaurtul, zeama de portocale, faina in care am incorporat praful de copt si untul topit.

Am inceput initial cu 300 g faina si aluatul a mai cerut, asa ca am mai adaugat cate putin. Am framantat bine pana nu a mai fost lipicios si l-am putut intinde cu sucitorul. Se mai adauga faina daca e necesar, dar strict cat sa se poata intinda bine.

Am intins o foaie nu foarte subtire pentru ca am vrut sa fie mai pufosi, dar nu mai groasa de 1 cm, am taiat biscuitii cu diferite forme.

Am dat la copt pe hartie de copt la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, pana s-au rumenit, aproximativ 25 minute.

Au iesit pufosi si fragezi!

Pofta buna!