INGREDIENTE
200g faina alba de grau tip 000
100g cascaval ras
60g masline tocate marunt – nesarate
125g unt rece taiat cubulete (am folosit cu 65% grasime)
MOD DE PREPARARE VIDEO
Punem toate ingredientele intr-un vas si framantam pana obtinem o coca.
Punem coca intr-o folie alimentara si rulam sa dam forma unui baton de salam gros.
Bagam la frigider pentru 2 ore.
Dupa cele 2 ore in care s-a intarit, taiem felii groase 1 cm.
Punem biscuitii in tava pe hartie de copt si coacem in cuptorul preincalzit la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 30 de minute sau pana se rumenesc frumos.
Acesti biscuitii sunt pe locul 1 in topul preferintelor noastre alaturi de BISCUITII IN DOUA CULORI.
Seamana la textura cu niste saratele si cu biscuitii 100. Usor crocanti la exterior si moi in interior! Absolut deliciosi!