INGREDIENTE
200g faina de grau tip 000
150g mascarpone
1 ou
1 lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
1 lingurita pudra de vanilie (optional)
MOD DE PREPARARE
Intr-un bol amestecam faina cu zaharul si vanilia, peste care punem oul si mascarpone. Framantam pana obtinem un aluat omogen si putin lipicios.
Punem aluatul in folie alimentara si bagam la frigider pentru 1 ora.
Scoate aluatul din frigider si il intindem pe blatul infainat in strat de 0.5cm.
Decupam forme pe care le punem in tava pe hartie de copt.
Coacem biscuitii in cuptorul preincalzit la 200 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 15 minute sau pana se rumenesc si deasupra putin.
Ies crocanti la exterior si moi in interior. Deliciosi!
Buna. Putem inlocui maascarpone cu ricotta?
nu 🙂
Cam cate zile poti fi pastrati? ☺
cam 3 zile i-am tinut eu.
E vreo problema daca aluatul sta la frigider mai mult de 1 ora? Multumesc
nu