INGREDIENTE

110g ficat de pui (atat am avut, de la puii de curte, deci iese o cantitate mica de pate, cat pentru aproximativ 3 felii de paine)
2-3 boabe piper negru
1 foaie dafin
1 galbenus fiert tare, de la ou de gaina
1 catel usturoi
½ ceapa alba
Marar verde
10g unt (82% grasime am folosit; se mai poate adauga putin, facand pateul mai cremos)

MOD DE PREPARARE

Am fiert ficatii (am schimbat prima apa, iar in a doua am pus boabele de piper si foaia de dafin, pe care apoi le-am aruncat), i-am lasat sa se scurga si sa se raceasca (ficateii fierb in 25 de minute din momentul in care apa da in clocot).

Separat am fiert ceapa si usturoiul.

Mararul l-am tocat marunt.

Am pus totul (ficat, ceapa, usturoi, galbenus, marar, unt) in blender si am mixat pana cand am ajuns la consistenta de pate.

Pofta buna!