Astazi gătim împreună cu Bioforia o rețetă nouă și savuroasă, cu alimente sănătoase, produse reponsabil!

Biscuiții duo sunt super fragezi și delicioși! Nu trebuie să îi ratați, vor fi foarte bine primiți de către cei mici, dar și de către cei mari!

Vă recomand cu drag și încredere să folosiți untul de la Bioforia în rețetele Flaveur!

Este un unt proaspăt din lapte de vacă provenit din selecții ecologice, cu 82% grăsime, disponibil la cutie de 250 grame.

INGREDIENTE

150g unt de la Bioforia
O lingură zahăr (opțional sau în funcție de preferințe)
2 gălbenușuri
170g făină albă de grâu tip 000
30g carob (pudră de roșcove)

MOD DE PREPARARE

Lăsăm untul la temperatura camerei pentru aproximativ 2 ore, cât să devină moale.

Mixăm untul moale cu gălbenușurile și zahărul pana obținem o compoziție omogenă. Această compoziție o împărțim în două părți egale.

Într-una punem 100g făină, iar în cealaltă 70g făina și carobul. Frământăm cu mâna ambele compoziții până obținem un aluat omogen.

Rulăm fiecare aluat pe rând pe blatul de lucru, până obținem un baton de 25-30 cm. Unim ambele batoane și mai rulăm putin cât sa se lipească unul de altul.

Învelim batonul în folie de plastic și băgăm la frigider pentru minimum o oră cât să se întărească bine.

Tăiem felii de aproximativ 1.5 cm grosime din batonul întărit și le punem în tavă pe hârtie de copt.

Coacem în cuptorul preîncălzit la 180 grade C căldura sus-jos fără ventilație pentru aproximativ 25 de minute sau până vedem că începe să se rumenească partea natur.

Pofta mare!

Bioforia este singura marcă pentru gama de alimente BIO produse de Fermele Ecologice SILVANIA – Cooperativa Agricolă, de la sămânța din brazdă până la produsul de pe raft.

Pe lângă untul pe care l-am folosit în aceasta rețetă, Bioforia oferă și alte produse lactate excelente pentru gătit, precum smântâna sau telemea de vacă, dar și o bună varietate de produse de gustare, absolut delicioase, pe care vă invit să le descoperiți!

Sunt produse exclusiv BIO pe întregul lanț de producție, fără compromisuri! Plantele sunt cultivate doar BIO, iar văcuțele sunt îngrijite BIO!

Laptele provine în exclusivitate din fermele proprii, fără import și fără colectare din alte surse.
Procesarea laptelui este simplă, pasteurizarea se face la temperatură medie, fără adaos de lapte praf, fără înglobare de albumină, fără adaos de grăsimi vegetale şi alți potențiatori de arome.

Produsele ecologice Bioforia pot fi găsite în diverse supermarket-uri Mega Image, Kaufland, sau Auchan, în băcănii din Cluj Napoca și București, dar și în supermarket-urile online, precum www.sezamo.ro, www.freshful.ro, www.nasulrosu.ro, www.biocorner.ro, www.realfoods.ro, www.hrananaturala.ro, www.legumedetara.ro, www.bolloga.ro și www.froopt.ro.

Produse românești, produse naturale!