INGREDIENTE BISCUITI FOARTE FRAGEZI FLAVEUR

200g unt moale (la temperatura camerei) – am folosit cu 65% grasime
2 galbenusuri
1 lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
240g faina alba de grau tip000
1 lingurita pudra de vanilie (optional)
1 lingura pudra de carob (optional)

MOD DE PREPARARE BISCUITI FOARTE FRAGEZI FLAVEUR

Frecam foarte bine untul moale cu zaharul (sau siropul) si vanilia adaugand galbenusurile pe rand si omogenizam.

Integram si faina putin cate putin pana obtinem o crema foarte groasa. Am folosit o lingura de lemn. In jumatate de compozitie am pus o lingura de carob.

Formam biscuiti folosind un pistol special pentru biscuiti sau un pos. Puteti folosi si o punga careia ii taiati coltul.

Daca folositi pistol atunci puneti biscuitii direct in tava.

Daca folositi pos, puteti tapeta tava cu hartie de copt.

Coacem biscuitii aproximativ 15 minute in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.

Au iesit atat de fragezi incat se topesc in gura. Sunt cei mai buni biscuiti pe care i-am facut pana acum.

Pofta buna!

Multumesc mamicii Ramo Ramona pentru inspiratie! Foarte fragezi inseamna foarte fragezi adica aproape ca se rupa in mana.