Fara alte comentarii….ceva simplu, bun, de toamna!

INGREDIENTE

50 g unt
100 g faina integrala
3 linguri cu varf de dovleac placintar razuit fin
1 lingura rasa de zahar brun brut (optional)
1 lingurita rasa praf de copt

1 lingura de nuci pisate

 

MOD DE PREPARARE

Am razuit fin dovleacul si l-am pus intr-o tigaie cu scortisoara si 2 linguri de apa.

Cand s-a inmuiat, am stins focul si am amestecat cu zaharul.

Separat am amestecat faina cu praful de copt, si untul la temperatura camerei.

Am incorporat apoi dovleacul,si nucile pisate.

Am format batoane pe care le-am intins si presat pe hartia de copt in tava.

Am pudrat cu scortisoara si am bagat la cuptor circa 15 minute ( 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, preincalzit).

Pana cand sunt rumenite uniform.

Se pastreaza minunat si sunt perfecte de luat la pachet.

Pofta buna!