O reteta noua si savuroasa pe care nu trebuie sa o ratati!

Chec delicios cu conopida si cascaval, ideal si pentru cei mici si pentru cei mai mari!

Va recomand conopida de la Edenia pentru ca se gateste foarte rapid si fara pierederi si pentru ca nu are conservanti si aditivi.

INGREDIENTE

250g conopida de la Edenia
4 oua
70g faina alba de grau
1 lingurita praf de copt bio
75g cascaval ras
Busuioc, rozmarin, un praf de curcuma
Susan

MOD DE PREPARARE

Punem pe foc o craticioara cu apa. In momentul in care apa incepe sa fiarba, adaugam conopida direct congelata. Lasam sa fiarba 8 minute din momentul in care apa da din nou in clocot. Scoatem conopida, o scurgem si o lasam sa se raceasca putin.

Mixam ouale cu condimentele, faina si praful de copt. Integram si cascavalul ras amestecand cu o spatula.

Turnam compozitia intr-o forma de chec din silicon si repartizam in compozitie buchetelele de conopida iar deasupra presaram susan.

Bagam checul in cuptorul preincalzit la 175 grade C, caldura sus-jos fara ventilatie, pentru aproximativ 35 de minute sau pana se rumeneste frumos.

Cand este gata, scoatem din cuptor si lasam checul sa se raceasca in forma apoi il putem scoate din forma si felia.

Delicios! Pofta mare!

Conopida Edenia este congelata rapid dupa colectare, astfel ca isi pastreaza foarte bine culoarea si gustul dulce. Nu are nevoie de decongelare inainte de gatire.

Toate legumele Edenia sunt congelate de fapt la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.

Va invit cu incredere sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!