Nimic nu se compara cu roadele culese toamna.
Printre preferatele mele se numara prunele.
Daca pui in ecuatie cous cous si nuca…si alte cateva ingrediente simple, iese ceva absolut delicios!

INGREDIENTE

5 prune mici, dulci, coapte sau 5 linguri cu varf de MAGIUN DE PRUNE FARA ZAHAR
100 g cous cous
200 g mascarpone
1 ou
1/2 lingurita pudra de vanilie (optional)
1 lingurita cu varf de carob
2 linguri cu nuca macinata
putin unt pentru uns

MOD DE PREPARARE

Am pus couscous-ul in 200mL apa fiarta si l-am lasat la umflat aproximativ 15 minute.

Am amestecat apoi cous cous ul cu oul, prunele, nuca, vanilia si mascarpone.

Am pus intr-un vas de yena uns cu unt 3/4 din compozitie.

Restul am amestecat cu lingura de carob.

Am nivelat peste, partea aceasta de „ciocolata”.
Am bagat la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie aproximativ 35 de minute.

Este buna atat calda cat si rece.

Pofta buna!