INGREDIENTE

500g faina alba de grau
O lingura zahar (sau in functie de preferinte)
160g unt la temperatura camerei (65% grasime)
2 oua
30g lapte
1 lingurita praf de copt
150g seminte de susan (aprox)
Lapte (pentru uns)

MOD DE PREPARARE

Punem intr-un bol faina, untul, zaharul, praful de copt, ouale si laptele si framantam pana obtinem un aluat nelipicios.

Punem aluatul pe blatul de lucru si il impartim in 4 parti.

Fiecare parte o rulam pentru a o subtia si a obtine o grosime asemenea carnatilor. Cu un cutit zimtat, taiem bucati de aproximativ 5cm, fara sa apasam pentru a nu strica forma.

Ungem fiecare bucatica cu lapte si o tavalim usor prin susan pana e acoperita complet.

Punem biscuitii in tava pe hartie de copt.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 27 de minute raftul al doilea de jos al cuptorului. In ultimele 7 minute mutam tava pe ultimul raft de sus pentru a se rumeni si deasupra.

Nemaipomenit de fragezi si gustosi. Pofta mare!