INGREDIENTE
2 banane mici mici sau o banana mare foarte coapta
100mL suc de portocala (de la o portocala marime medie)
2 linguri stafide
1 ou
pudra de vanilie (optional)
o lingura pudra de curmale sau alt indulcitor (optional)
1 lingurita praf de copt bio
150g faina alba de grau tip 000
MOD DE PREPARARE
Amestecam faina cu praful de copt si pudra de vanilie.
Mixam bananele pasate cu sucul de portocala, oul, pudra de curmale si adaugam si faina.
Mixam cat sa se incorporeze bine si faina.
Adaugam si stafidele, amestecand cu o spatula.
Punem compozitie in forme de briose (eu am folosit forme de briose mini).
Bagam in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana se rumenesc putin si trec testul scobitorii.
Textura va ramane usor umeda de la banane. Au iesit 12 mini briose delicioase.
Pofta buna!
Sunt delicioase! Galusca, 1 an si 4 luni, sta langa ele de cand le scot din cuptor.
Multumim!