INGREDIENTE
2 linguri unt topit
2 galbenusuri
125g iaurt natur
4-5 linguri faina
1 lingurita praf de copt bio
1 lingura sirop de artar
1 lingura carob
MOD DE PREPARARE
Mixam galbenusurile cu untul, apoi adaugam pe rand iaurtul, siropul, carobul si faina amestecata cu praful de copt, mixand dupa fiecare pana se integreaza.
Umplem 3/4 din formele de briose si coacem la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 30 minute sau pana trec testul cu scobitoarea.
Pufoase si gustoase. Pofta buna!
Buna Cristina.Am facut briosele si nu stiu de ce dupa ce le scot din cuptor se lasa nu mai sunt crescute.La gust sunt f bune si as vrea sa mai fac.Poti sa imi dai un sfat?
Buna! Lasa-le sa se raceasca in cuptor. Apoi, la briose nu trebuie sa deschizi cuptorul in primele 15 minute, pentru ca se lasa.
Ok.Multumesc frumos asa o sa fac
E ok sa pun ouale cu tot cu albusuri?
cred ca da