INGREDIENTE

50 g fulgi de ovaz
100 ml lapte de vaca de vaca 3.5% grasime
50 g unt topit
3 oua
200 g mere (rase)
1 lingura ulei de cocos sau de masline
1 lingura rasa de faina alba de grau
1 lingura sirop de artar (optional)
1 lingurita praf de copt bio
un praf scortisoara Ceylon

MOD DE PREPARARE

Se pun fulgii de ovaz la hidratat in lapte si se lasa o jumatate de ora sa se umfle, se topeste untul si se lasa la racit.

In timpul acesta puteti rade 3-4 mere decojite (eu am avut ionatan mai mici si nu erau prea zemoase, dar dulci).

Am batut ouale bine, am adaugat restul ingredientelor si am mixat totul cu blenderul vertical.

Am asezat in forme de briose de silicon si am dat la copt la 180 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana au trecut testul scobitorii, aproximativ 30 de minute.

Au iesit 12 briose putin umede, nu foarte dulci, dar delicioase!

Pofta buna!

Daca va place aceasta reteta, va rugam sa o distribuiti si in retelele sociale, folosind butoanele de mai jos.