INGREDIENTE

3 oua
Un pahar iaurt (facut in casa, am folosit eu) dar se poate si iaurt normal 140g
1 lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
2 pahare jumatate (acelasi pahar ca la iaurt) de faina alba de grau
Un pahar de ulei de masline nonextravirgin
7 g praf de copt bio
Afine
Mure

MOD DE PREPARARE

Am pus murele pe foc cu putina apa cat sa se inmoaie si apoi am strecurat ca sa eliminam samburii, rezultand un sirop.
Intre timp am batut bine ouale si am amestecat cu iaurtul, uleiul si siropul de artar si apoi am adaugat faina in ploaie amestecata cu praful de copt rezultand o compozitie nu foarte vascoasa.

Am pus compozitia in forme de briose de silicon (cam 3/4 in forma) si am pus 2-3 afine in fiecare si deasupra sirop de mure.
Am introdus in cuptorul incins la 170 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana au trecut testul scobitorii, aprox 30 de minute.
Pofta buna!