INGREDIENTE
200g faina
o lingura zahar sau sirop de artar (sau in functie de preferinte)
75g unt topit
80ml lapte de cocos
160g mascarpone
100g iaurt natur
2 oua
1 lingurita praf de copt bio
MOD DE PREPARARE
Mixam ouale cu zaharul pana obtinem o compozitie spumoasa.
Adaugam pe rand untul topit, laptele, iaurtul, mascarpone si faina amestecata cu praful de copt, mixand dupa fiecare pana se omogenizeaza.
Umplem 3/4 din formele de briose cu coacem la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 30 minute sau pana sunt rumenite si trec testul cu scobitoarea.
Ies pufoase si gustoase. Pofta mare!
Buna Cristina,la acesta rețeta crezi ca-i pot adauga si putin piureru de dovleac copt placintar?
buna Andreea, se va schimba textura si sincer nu stiu daca vor iesi ok. Poate cu dovleacul ramas poti face niste fursecuri moi? 🙂
Ok ,multumesc mult!