INGREDIENTE

120 g făina alba de grau
50 g unt la temperatura camerei cu 65% grasime
O lingura zahar (optional)
40 ml lapte de vaca 3.5% grasime
1 ou mare sau 2 oua mici
1 lingurița praf de copt bio
2 linguri de merisoare
2 linguri mari de mascarpone pentru umplutura

MOD DE PREPARARE:

Am mixat untul cu zaharul pana s-a facut spumos, am adăugat pe rând ouale (eu am avut doua mici), apoi făina alternată cu laptele.

Am mixat bine si am pus si praful de copt. Am lasat mixerul deoparte si am incorporat cu o spatula merișoarele

Cu o lingura pentru inghetata (puteți folosi si lingura normala) am pus putina compozitie in forme, am pus si mascarpone in fiecare forma , apoi am acoperit cu restul de compoziție.

Am băgat la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana s-au rumenit.

Am ornat cu mascarpone si fructe.

Pofta buna!