INGREDIENTE (7 briose mari)
O cutie ananas in suc propriu- din care folosim 5 rondele si 100mL suc
3 oua mici (sau 2 mari)
125g faina alba de grau
o lingurita praf de copt bio
*o lingura zahar (optional sau in functie de preferinte)
MOD DE PREPARARE
Taiem rondelele de ananas in cubulete.
Mixam 2 oua si un galbenus cu zaharul. Albusul ramas il batem spuma.
Peste oua adaugam sucul, faina si praful de copt si omogenizam. Integram si ananasul amestecand cu o spatula. Albusul spuma il amestecam usor si pe el acum in compozitia. Rezulta o compozitie foarte moale.
Umplem forme de briose si coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 25 de minute sau pana se rumenesc frumos si trec testul cu scobitoarea.
Ies pufoase si delicioase! Pofta buna!
Eu am găsit doar conserva de ananas bucăți. Poti sa imi spui cam câte grame de ananas as avea nevoie?
din pacate nu am cantarit pentru ca am avut rondele.
Noemi, o rondea de ananas are 37-39 g. Aprox 190 g ai avea nevoie.