INGREDIENTE

200mL apa
4 linguri fulgi de quinoa
1 para
1 banana
cateva caju
½ lingura carob
½ lingurita scortisoara

MOD DE PREPARARE

Punem apa cu fulgii intr-o craticioara si fierbem pentru 3-4 minute apoi acoperim vasul si lasam 10 minute sa se umfle.

Restul ingredientelor le punem in blender sau in tocatorul electric si le mixam pana obtinem o crema.

Amestecam crema cu fulgii si servim un mic dejun sanatos!

Cei mici pot servi in bolul pentru bebelusi cu lingurita pentru bebelusi de la Dr. Brown’s. Aceasta nu contine BPA, are un maner lung si confortabil iar marginile spatulei ajuta la curatarea mancarii din jurul guritei bebelusului. Linguritele pot fi achizionate la set de 4 si vin intr-o varietate de culori luminoase.

Setul de lingurite pentru bebelusi poate fi achizitionat si in Romania, precum toate produsele din gama de diversificare si biberoanele Dr. Brown’s, de pe site-ul https://shop.drbrowns.ro.

In afara gamei largi de diversificare, Dr. Brown’s ne propune si biberonul sau inovator!
Biberoanele Gat Ingust Dr. Brown’s Options se diferentiaza fata de biberoanele cu Gat Larg doar prin forma lor, fiind mai inguste si mai inalte. Functioneaza cu sau fara sistemul intern de ventilatie!

Doua optiuni de ventilatie. Un biberon consacrat!
Cu sistemul de ventilatie, experimentati toate beneficiile de sanatate ale biberonului clasic Dr. Brown’s: ajuta la reducerea problemelor legate de hranire, ajuta la pastrarea vitaminelor in lapte si la digestia bebelusului.
Fara sistemul de ventilație, hranirea poate deveni o optiune convenabila pentru unii parinti atunci cand bebelusul nu se mai confrunta cu probleme de alimentare sau cand se doreste confortul oferit de un biberon ventilat prin tetina.

Sunt disponibile mai multe pachete de biberoane Gat Ingust Dr. Brown’s Options ce pot fi achizitionate si in Romania din magazinul online Dr. Brown’s !

Te invitam sa descoperim impreuna intregul univers de biberoane Dr. Brown’s!