INGREDIENTE
125 g mascarpone
50 g faina de hrisca
75 g faina de grau
50 g unt (topit si racit putin)
1 ou
50 ml lapte
1/2 pastaie de vanilie sau pudra de vanilie (optional)
1 lingurita de carob
1 lingurita sirop de artar (optional)
1 lingurita de praf de copt bio
MOD DE PREPARARE
Am batut energic oul cu siropul.
Am adaugat untul, mascarpone, laptele, vanilia si apoi treptat faina amestecata cu praful de copt.
Mi-au iesit 6 briose. Am pus primele 3, apoi am amestecat si carobul. Le-am bagat la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 25 minute. Trebuie sa treaca testul cu scobitoarea.
Se pot servi simple sau cu piure de fructe, sau noi 2 le-am servit unse cu putin unt si gem fara zahar.
Pofta buna!
Le-am facut de 2 ori deja pentru baietelul meu de 1 an. Le molfaie cu mare placere de fiecare data.
Multumesc frumos pentru reteta!
Eu va multumesc ca ati alocat timp pentru a ne transmite feedback.
Cu mare drag 🙂