INGREDIENTE
150g faina alba de grau (tip 000)
60g carob
2 oua
100g unt (pe care il topim)
*zahar optional sau in functie de preferinte (eu am pus o lingura)
MOD DE PREPARARE
Intr-un bol cernem faina cu carobul si amestecam bine.
Mixam ouale cu zaharul pana obtinem o compozitie spumoasa apoi adaugam untul topit, mixam si incepem sa adaugam faina cu carobul putin cate putin mixand incontinuu. Dupa ce integram toata faina, mixerul va merge destul de greu, fiind o compozitie groasa.
Punem compozitia intr-o forma rotunda sau patrata din silicon (am folosit forma rotunda cu diametrul de 25cm), nivelam bine compozitia si bagam in cuptorul preincalzit la 160 grade C pentru aproximativ 25 de minute.
Scoatem forma din cuptor, lasam la racit, taiem si pudram cu carob.
Delicioasa!
*Carobul trebuie sa fie de calitate! Eu folosesc carob bio care este foarte bun la gust!