INGREDIENTE
2 banane
150mL lapte vegetal sau de vaca (am folosit de migdale)
3 linguri faina de orez
1 lingura amidon de cartofi (sau de porumb)
2 linguri ulei de cocos
eu am pus si 2 linguri de pulpa de migdale ramasa de la prepararea LAPTELUI DE MIGDALE (optional)
MOD DE PREPARARE
Jumatate de banana o taiem feliute pentru a le folosi la ornat iar restul le pasam cu furculita.
Amestecam bananele pasate cu restul ingredintelor folosind un tel.
Ungem un vas ceramic sau yena cu ulei de cocos si turnam compozitia apoi ornam cu feliute de banana.
Bagam in cuptor, setam 180 grade C caldura sus-jos faraventilatie si lasam pentru 40 de minute.
Delicios! Pofta buna!
Iese cremoasa si se mananca cu lingurita.
Am incercat sa fac aceasta reteta dar mi-a iesit prea moale.Oare de Ce?
pentru ca asa iese, moale, cremoasa. Nu are cum sa iasa altfel!
Dacă nu am faina de orez pot folosi și faina normala?
NU
Merge si fara amidon, sau se poate inlocui cu ceva amidonul?
nu merge fara amidon
Merge sa folosesc orez în locul fainii?
nu prea 🙂
Se poate pastra la frigider? Daca da, cat timp? Multumesc!
se poate consuma in 3 zile daca e pastrata la frigider