INGREDIENTE (aprox 3 portii)
1 banana mare si foarte coapta
2 oua
400ml lapte vegetal sau de vaca
2 linguri fulgi de cocos sau nuca de cocos razuita (eu am avut nuca de cocos razuita)
1 lingura sirop de artar (optional, bebelusi 1 an+)
1 lingura faina de ovaz sau orez / grau
1 lingurita pudra de vanilie (optional)
MOD DE PREPARARE
Pasati banana cu furculita.
Intr-un bol bateti ouale, adaugati banana si celelalte ingrediente.
Ungeti 3 vase mici cu unt sau ulei de cocos, pe care le umpleti cu compozitie.
Puteti folosi si un singur vas mai mare. Bagati la cuptor pentru aproximativ 40 de minute la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, trebuie sa se rumeneasca deasupra.
Pofta buna!
400 ml de lapte nu e mult?
eu am facut cu 400 ml si a iesit exact ca cea din imagine :), deci nu e mult
Compozitia e lichida si eu de fiecare data cand am facut budinca am adaugat mult mai multa faina de ovaz.
compozitia este mai lichida si exact cu o lingura de faina de ovaz rezultatul va fi ca cel din imagine.
Pot pune faina de grau?
de grau, orez sau hrisca.
Bebe 1+. Se poate pune miere in loc de sirop de artar? Ms
nu recomand mierea preparata termic!
Cea mai bună budincă! Toată familia o adoră! Cu ea l-am făcut pe mofturosul meu sa pape atunci când nimic nu îi era pe placul lui!
Pot face cu lapte de cocos si fulgi care i am folosit la lapte sa i refolosesc la budinca?
da