INGREDIENTE
1 banana bine coapta
30ml lapte de vaca sau vegetal
30g faina
20g unt topit sau ulei de cocos
½ lingurita praf de copt bio
unt pentru uns vasul ramekin (sau ulei de cocos)
MOD DE PREPARARE VIDEO
Pasam banana cu furculita apoi o amestecam cu celelalte ingrediente.
Ungem cu unt un vas ramekin si punem compozitia.
Bagam la cuptor, setam 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru 30 de minute sau pana se rumeneste deasupra.
Este foarte moale si gustoasa si o servim cu lingurita la micul dejun de exemplu 😀
Pofta mare!




Buna,
Trebuie sa fie moale inauntru, nu?
Multumesc.
da, moale si rumenita pe margini.
Cu aproximatie cate linguri de faina trebuiesc in astea 30 g?
cam 2 linguri cu varf
De la ce vârstă dati budinca de banane la bebe?
am oferit pe la 11 luni, pentru ca are praf de copt.
Ce lapte punem la budinca?
lapte de vaca 🙂
Buna, siropul de agave poate fi inlocuit cu ceva ? Nu am gasit sa cumpar 🙁
buna! Poti inlocui cu sirop de artar sau poti sa nu mai indulcesti deloc pentru ca e deja dulce de la banana 🙂
Fara praf de copt nu merge? Bebe are 10 l.
o mamica a testat si fara praf de copt si a iesit ok 🙂
Super buna a păpat atât tata cât și bebe
ma bucur ca v-a placut 😀
Buna ziua! Foarte buna budinca. Se poate face si cu alte fructe?
mai avem pe site de mar si para cu scortisoara.
30 g faina se pot inlocui cu 30 g faina de hrisca? Multumesc!
cred ca da.
Se poate si faina integrala?
da