INGREDIENTE (2 portii)
200g capsuni
1 banana (am cantarit-o cu coaja si avea 199g)
1 ou
60g mascarpone
2 linguri gris
Unt pentru uns vasele ceramice
MOD DE PREPARARE
Punem totul intr-un bol si pasam cu blenderul vertical pana obtinem un piure.
Punem piureul in 2 vase mici ramekin unse cu unt (11cm diametru cu 5 cm inaltime). Sau putem folosi un singur vas ceramic sau yena.
Bagam vasele in cuptor, setam 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru 40 de minute.
Budinca iese moale si se mananca cu lingurita cat e calda. Cand se raceste se va mai intari putin. Se pastreaza la frigider pana la 3 zile si poate fi reincalzita la cuptor.
Pofta mare!
Buna ! In loc de mascarpone pot pune iaurt grecesc 10% ? Sau brânzica de vaci ? Mulțumesc !
da
Super buna! Fetita mea foarte mofturoasa a mancat cu multa placere aceasta budinca.
Va multumesc mult pentru feedback!
Mascarpone exista special pentru bebe ?
https://flaveur.ro/cand-introducem-branza-si-ce-fel-de-branza/
Bună aceasta reteta e cina?
da, merge si la cina
Ma scuzați pentru deranj dar as dori sa stiu daca această budinca se poate face și fara ou
Mulțumesc
da
Dna Cristina Bisti, incepand cu luna a 7-a , putem sa urmam acelasi plan pentru masa de pranz( cum a fost in prima luna?)
pentru masa de prânz deja puteți face retețe din categoria retete bebeluși 7 luni prânz
Buna ziua! Se pot folosi capsuni congelate?
da